Matrac Harmony 90x200

104 915 Ft Az ár frissült 20.05.2024
A boltba

Olyan matracot keres, amely hosszú éveken át kiváló alvást és kényelmet biztosít Önnek? Bemutatjuk a Harmony-t - egy egyedülálló matracot, amely minden tekintetben megfelel az Ön elvárásainak.
A Harmony matrac egyik legfontosabb jellemzője a Tencel huzat, amely 65% poliészterből és 35% Tencelből áll. Ez a huzat kivételes minőséget és tartósságot garantál. Ezenkívül a huzat 600g/m2 vatelinnel van bélelve, amely nemcsak további kényelmet biztosít (puha tapintású), hanem szigetel is a hideg ellen. A huzat levehető és 40°C-on mosható, így rendkívül egyszerű a matrac tisztán tartása, ami az alváshigiéniát jelenti.
Érdemes megjegyezni azt is, hogy a Tencell huzat antibakteriális, gombaölő és allergiaellenes tulajdonságokkal rendelkezik.
A matrac magja 2,1 mm vastagságú huzalvastagságú zsebrugórétegből áll, amely megfelelő alátámasztást biztosít a test számára alvás közben. Ezenkívül a matrac mindkét oldalát 5 cm-es PU-habréteg veszi körül (egyik oldalon antracit), amely további kényelmet és stabilitást biztosít.
A matrac vonzó megjelenését a két szürke 3D szellőzőcsík emeli ki, amelyek nemcsak az esztétikához járulnak hozzá, hanem elősegítik a légáramlást is, ami alvási kényelmet jelent.
Érdemes megemlíteni, hogy a matrac megfordítható, így mindkét oldalról használható. A matrac hosszú élettartamának biztosítása érdekében ajánlott rendszeresen megfordítani.Ami a matrac keménységét illeti, a Harmony két lehetőséget kínál - H3/H4, ami azt jelenti, hogy az egyik oldalon közepesen kemény, a másikon pedig kemény. Ez lehetővé teszi mindenkinek, hogy a matracot egyéni preferenciáihoz és igényeihez igazítsa.
A matrac maximális terhelhetősége 130 kg, így a legtöbb ember számára alkalmas. A matracot olyan matracokhoz is tervezték, amelyeknél a lécek közötti maximális távolság 4 cm, ami biztosítékot ad arra, hogy megfelelően alátámasztva és stabilan fekszik.
Röviden, a Harmony egy olyan matrac, amely egyesíti a kiváló minőséget, a kényelmet és a funkcionalitást. Egyedi tulajdonságainak és gondos kivitelezésének köszönhetően biztos lehet benne, hogy minden ezen a matracon töltött éjszaka nemcsak kényelmes lesz, hanem az egészségére és jólétére is jótékony hatással lesz.
Akár puha, közepes vagy nagyon kemény matracot keres, a matrac keménységének megítélése a különböző vásárlók körében némi eltérést mutat. Ez a szubjektív érzékelés az egyéni preferenciák, a testfelépítés vagy az alvási szokások eredménye lehet. Miközben arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb segítséget és kényelmet nyújtsuk Önnek, érdemes megjegyezni, hogy a felhasználói súlytartományokra vonatkozó iránymutatásaink csak iránymutatást jelentenek. Minden vásárló másképp érzékelheti a matrac keménységét. Ezért azt javasoljuk, hogy a matrac kiválasztásakor figyeljen saját preferenciáira és igényeire.

Matrac rétegek:
Tencel borítás
PU hab 5 cm
belső borítás
zsebrugók, magasság 12,5 cm, huzalvastagság 2,1 mm
belső huzat
PU hab 5 cm
Tencel huzat
 

Funkciók:
magasság 28 cm
cipzár
Eltávolítható fedél
40C-ig mosható
cipzár
zsebes rugó
24 hónap garancia a bélésre
D3 szellőzőszalag
kétoldalas
szegélyezve
finom érintés
 

legjobban eladott